Corona

 

Sluys Wonen vindt het welzijn van zijn werknemers en klanten uiteraard erg belangrijk. We volgen alle richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD omtrent het Coronavirus.

 

Met pijn in ons hart hebben ook wij de deur van onze winkel voor de komende weken dichtgedraaid. We zijn ons erg bewust van de noodzaak en snappen dat gezondheid voorop staat.

Maar natuurlijk zijn we er wel voor u!

 

Bereikbaarheid

Ten eerste blijven we natuurlijk telefonisch - via de mail of contactformulier bereikbaar voor alle vragen over levertijden - bezorging en service.

Bezorgen

Ingeplande stofferingen en bezorgen van meubels gaat gewoon door. Voor reeds bestelde meubels en stofferingen die de komende weken binnen komen maken wij met u een afspraak om deze te komen bezorgen en uitvoeren. uiteraard altijd volgens de huidige RIVM richtlijnen.

Heeft u een afspraak staan, dan wordt u vooraf gebeld of u (milde) verkoudheidsklachten heeft en wanneer dit niet het geval is, blijft de geplande afspraak gewoon staan.

Interieuradvies

Natuurlijk zitten wij niet stil en zijn we op de achtergrond druk bezig met creatieve mogelijkheden om u toch te voorzien van interieurwensen.
Juist nu is een fijn interieur en een gezellig huis heel belangrijk. Bij goede gezondheid komt een interieurspecialist graag bij u thuis om te adviseren over meubels - slapen - vloeren en raamdecoratie.

Voor een ieder is deze lock down een pittige periode. Laten we er samen toch een gezellige - sfeervolle en liefdevolle tijd van maken.

Blijf gezond!

Team Sluys Wonen

 

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Onze winkel is tijdelijk gesloten om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid