Bedden

Bedden komen in verschillende vormen en maten voor. Boxsprings. Lattenbodems. Spiraalbodems. In welk bed u het prettigst slaapt is daarom ook voor iedereen anders. Zo bepaalt het matras in grote mate hoe u slaapt. Leest u daarnaast graag in bed? Dan is een verstelbare bedbodem ook wel zo prettig. Sluys Wonen helpt u graag bij het kiezen van het bed dat het beste bij u en uw situatie past.

De beste merken

Sluys Wonen biedt enkel en alleen bedden van de beste kwaliteit aan. Denk aan grote namen, zoals: Tempur en Auping. Bedden van Tempur zorgen bijvoorbeeld voor een goede nachtrust en zijn goed met het interieur te combineren. Dit kan door een bedombouw met diverse kleuren en materialen samen te stellen. De bedden van Auping zorgen echter voor een ideale verdeling van de lichaamsdruk en hebben verschillende verstelmogelijkheden. Optimaal slaapcomfort wordt zo gegarandeerd.

Heeft u interesse in één van deze merken? Wij hebben voor uw slaapkamer in Houten, IJsselstein, Leerdam, Nieuwegein, Utrecht, Vianen, Hoef en Haag en Culemborg de mooiste Tempur en Auping bedden in huis.

Een Auping bed van Sluys wonen

Wij van Sluys wonen laten u graag kennis maken met een auping bed voor bijvoorbeeld uw woning in Utrecht. De Auping bedden van Sluys Wonen zijn van hoge kwaliteit en bieden u optimale nachtrust. We hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment die op uw wensen aan zou kunnen sluiten. We helpen u dan ook graag verder met een Auping bed in onder andere Utrecht!

Tips bij het kopen van een Auping bed

De keuze aan Auping bedden op internet is enorm. Maar hoe vindt u er één die echt bij u past? Onze specialisten delen een paar tips. Zorg er in de eerste plaats voor dat u bij een Auping dealer koopt die u vertrouwt, of dit nu in Utrectht, Culemborg of Nieuwegein is. Sluys Wonen draait al sinds 1934 mee en heeft zijn sporen zo wel verdiend. Daarnaast is het belangrijk dat u van tevoren een lijst met prioriteiten opstelt. Zo weet u zeker dat wij aan al uw wensen tegemoet kunnen komen. Maak tenslotte een afspraak met één van onze slaapadviseurs voor het beste advies.

De bedden van Sluys Wonen

Met meer dan 3000 m2 aan woonartikelen is de keuze bij Sluys Wonen enorm! Van de meest comfortabele bedden tot de mooiste gordijnen. Wij hebben het allemaal voor u in huis. Daarnaast profiteert u altijd van advies op maat. Niet voor niets weten klanten ons al meer dan 80 jaar te vinden! Bent u slecht ter been of beschikt u niet over eigen vervoer? Dan halen wij u graag op om onze Auping bedden te bekijken.

Bestel nu één van onze bedden!

Een goede nachtrust is goud waard. Schaf daarom vandaag nog een kwaliteitsbed van Sluys Wonen aan! Hier vindt u namelijk echte A-merken, zoals: Auping en Tempur. Bezoek daarom vandaag nog onze vestiging aan de Stuartweg 1 in Vianen. Heeft u een vraag? Bel dan gerust naar 0347 - 324 747. Een bericht sturen kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor ons contactformulier of mail naar info@sluyswonen.nl. Staat één van onze bedden binnenkort bij u in de slaapkamer?

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 tot 18.00
Vrijdagavond op afspraak
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid