Woonwinkel Culemborg

 

Een woonwinkel in Culemborg met 3000 m² inspiratie op het gebied van wonen en slapen. Dat is Sluys Wonen. Bij ons vindt u meubels, stoffering en persoonlijk advies onder één dak. Van relaxfauteuils tot tapijt, van bekende merken tot de wat onbekende merken. Geef uw interieur de gepaste persoonlijkheid met onze meubels nabij Culemborg. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod! 

 

Wooninspiratie Slaapinspiratie

 

Creëren van een thuisgevoel

Uw thuisbasis kan niet zonder interieur. Het thuisgevoel wordt versterkt wanneer uw interieur aansluit op uw wensen. Daarom vindt u interieurwinkel bij Culemborg diverse stijlen, kleuren, materialen en stoffen. Zodat u een interieur kunt samenstellen dat bij u past. Een interieur waar u zich thuis voelt. Of u nu een stoere woonkamer of een romantische slaapkamer wilt creëren. En om uw interieur geheel af te stemmen, vindt u in onze woonwinkel vlakbij Culemborg ook gordijnen en tapijt.

woonwinkel culemborg

Deskundig advies in de woonwinkel vlakbij Culemborg

Vindt u het lastig om uw wensen te vertalen naar een (nieuw) interieur? In onze woonwinkel bij Culemborg kunt u onze medewerkers om deskundig advies vragen. Wij kunnen u adviseren over materiaal- of stofkeuze, maar ook een totaalplan voor u opstellen. Voor dit totaalplan bespreken wij samen met u uw keuzes en wensen aan de hand van een 3D animatie. Zo krijgt u een zo goed mogelijk beeld van uw nieuwe interieur. Mocht dit niet geheel naar wens zijn, dan kunt u dit uiteraard aanpassen. Onze medewerkers hebben allen een passie voor interieur en bezoeken veel woonbeurzen in zowel binnen- als buitenland. Wij helpen u daarom graag bij het creëren van het ultieme thuisgevoel in onze woonwinkel nabij Culemborg.

meubelwinkel culemborg

Een woonstijl die bij u past

Samen met u kijken we naar de woonstijl die bij u past. U kunt bijvoorbeeld gaan voor de industriële woonstijl met robuuste elementen en grote meubels. In onze woonwinkel nabij Culemborg kunt u naast deze woonstijl ook de moderne stijl, landelijke stijl en klassieke woonstijl bekijken. De moderne stijl is kenmerkend door de strakke en frisse uitstraling. De landelijke stijl staat daar tegenover met meer elementen van hout en donkere kleuren meubels. De klassieke stijl straalt luxe en elegantie uit. Onze adviseurs in de woonwinkel in Culemborg adviseren u graag over de juiste woonstijl! Er kunnen namelijk ook woonstijlen met elkaar gecombineerd worden die perfect in uw woning passen!

  

Meubels kopen in onze woonwinkel bij Culemborg?

Wilt u meer inspiratie opdoen wat betreft wonen? Of heeft u nog vragen over onze meubelen vlakbij Culemborg? Kom dan langs in onze woonwinkel in de buurt van Culemborg en laat u inspireren door verschillende stijlen en merken. Onze meubelwinkel is gevestigd aan de Stuartweg 1 in Vianen en vanaf Culemborg makkelijk te bereiken via de A2. Wij zijn 6 dagen per week geopend en er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. 

Wilt u liever eerst meer informatie over onze winkel of collectie? Neem dan gerust contact met ons op via info@sluyswonen.nl of 0347 - 324 747. De medewerkers van onze woonwinkel dichtbij Culemborg staan graag voor u klaar!

 

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 tot 18.00
Vrijdagavond op afspraak
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid