Woonwinkel Leerdam

 

Een woonwinkel nabij Leerdam die u inspireert en dichterbij uw droomhuis brengt. Dat is de interieurzaak van Sluys Wonen. Bij ons vindt u volop inspiratie voor uw woon- en slaapkamer. Inspiratie voor het creëren van een fijne leefomgeving. Een leefomgeving waar u zich thuis voelt. Heeft u onze prachtige wooncollectie ontdekt, maar geen idee hoe u er een eigen draai aan kunt geven? Ga in gesprek met één van de adviseurs van Sluys Wonen. Zij zitten vol inspirerende ideeën en vertalen uw wensen naar een passende stijl. De kans is groot dat u bij ons passende meubels dichtbij Leerdam vindt!

Wooninspiratie Slaapinspiratie

 

Uw eigen thuis met de woonwinkel vlakbij Leerdam

De inrichting van uw woning is afhankelijk van uw smaak en stijl. De één houdt van een stijlvolle en klassieke woonstijl en de ander van een Scandinavische woonstijl. Onze voorkeuren voor woonstijlen kunnen erg van elkaar verschillen, maar toch hebben we allemaal hetzelfde doel. We willen ons thuis voelen. Met de collectie van Sluys Wonen maakt u van uw huis uw thuis. Veel woonliefhebbers hebben onze prachtige collectie al ontdekt. Woonliefhebbers die op zoek waren naar een woonwinkel vlakbij Leerdam. De woonwinkel is ook makkelijk te bereiken vanuit Hoef en Haag, Utrecht, Nieuwegein, Ijsselstein en Houten

Woonwinkel Leerdam

Op zoek naar een woonwinkel nabij Leerdam? Ontdek Sluys Wonen!

Staat u op het punt uw woning te restylen en kunt u wel wat inspiratie en advies gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze woonwinkel dichtbij Leerdam. Dat kan door te bellen naar 0347 - 324 747 of een e-mail te sturen naar info@sluyswonen.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Komt u binnenkort ook langs om onze meubels nabij Leerdam te bekijken? Op zondag zijn wij gesloten, maar de rest van de week is onze interieurzaak geopend. Onderstaand onze openingstijden:

  • Maandag 13.00 tot 18:00 uur
  • Dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
  • Woensdag 09:30 tot 18:00 uur
  • Donderdag 09:30 tot 18:00 uur
  • Vrijdag 09:30 tot 21:00 uur
  • Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur

Meubels kopen nabij Leerdam? Ga naar Sluys Wonen

Creëer uw droomhuis met de uitgebreide wooncollectie van Sluys Wonen. U vindt bij ons alles voor het aankleden en inrichten van uw woonkamer of slaapkamer. Bent u op zoek naar een specifiek woonproduct? Grote kans dat u gaat slagen in onze woonwinkel vlakbij Leerdam!
 

Meubelwinkel Leerdam
 

Heeft u nog geen idee welke meubels in Leerdam u wilt plaatsen? Dan helpen wij u graag verder. Samen met u gaan wij op zoek naar meubels die geheel aansluiten op uw interieur. Grote kans dat u gaat slagen in onze woonwinkel vlakbij Leerdam!

 

 

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 tot 18.00
Vrijdagavond op afspraak
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid