MeubelsUtrecht

 

Maak uw droomwoning in Utrecht waar met de meubels van Sluys wonen. Creëer een warm thuiskomen in uw woning door onze meubels, vloeren en bedden. Wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden en vinden voor u de meubels die bij uw wensen passen. Onze specialisten staan graag voor u klaar en helpen u van A tot Z met de juiste keuze meubels voor uw woning in Utrecht!

 

Wooninspiratie Slaapinspiratie

Meubeladvies op maat

De keuze van meubels voor uw woning in Utrecht kan ontzettend lastig zijn. Er zijn veel mogelijkheden voor de inrichting van uw woning, en het kan zijn dat u hier wel een handje mee geholpen wil worden. Daarvoor staan wij voor u klaar! We brengen uw woning in kaart en kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Middels een 3D ontwerp gaan wij aan de slag om uw woning volledig naar uw wens in te richten, zodat u een beter beeld heeft wat er in de ruimtes mogelijk is. Samen met u kijken we naar het gebruik van kleur, soorten meubels en natuurlijk de juiste indeling hiervan.

Stap voor stap te werk

Bij Sluys Wonen hoeft u vandaag niet direct uw meubels te kiezen voor uw woning in Utrecht.Wij streven naar persoonlijke aandacht en vertrouwen en dat maken wij waar door u stap voor stap naar een prachtig interieur te begeleiden. Met al langer dan 75 jaar bestaan zorgen wij ervoor dat onze kennis en expertise overgebracht wordt naar een interieur naar uw wens. We komen dan ook graag met u in contact om uw wensen te bespreken!

Sluys Wonen service

Wij bij Sluys Wonen houden niet van half werk. Daarom komen wij de meubels die u besteld heeft voor uw woning in Utrecht op een afgesproken moment bezorgen en direct monteren. Zo weet u meteen of de meubels in uw woning in Utrecht naar wens zijn en scheelt het u veel tijd. U maar ook wij vinden het belangrijk dat de meubels naar wens zijn. Daarom betaald u pas na levering! Daarbij willen we graag voor iedereen de mogelijkheid bieden om bij ons een interieur samen te stellen. Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? Wij halen u graag gratis op om een kijkje te nemen in onze meubels in nabij Utrecht!

Bekijk onze meubels voor uw woning in Utrecht!

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Kom gerust eens langs in onze woonwinkel nabij Utrecht om de meubels te bewonderen. Ook voor vragen of advies bent u bij ons aan het juiste adres! We geven u graag met informatie. U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken, zodat we samen met u eens rustig kunnen kijken naar een passend interieur. De koffie? Die verzorgen wij! Maak een afspraak of kom langs en bekijk onze meubels voor uw woning in Utrecht!

 

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid