Woonwinkel Houten

 

Zoekt u een woonwinkel Houten waar u inspiratie op kunt doen, maar niet gebonden bent aan een bepaalde stijl? Bij Sluys Wonen in Vianen, de woonwinkel vlakbij Houten, vindt u een uitgebreid aanbod van diverse woonstijlen. Modern, klassiek, landelijk of Scandinavisch, alles onder een dak. 3000 m² waar woonliefhebbers hun hart op kunnen halen. Of u nu uw huis- of slaapkamer wilt veranderen, met het assortiment van Sluys Wonen creëert u een thuisgevoel waarbij comfort voorop staat. Geef uw interieur een nieuw leven en koop meubels in onze meubelwinkel nabij Houten.

Wooninspiratie Slaapinspiratie

 

Uw thuis begint bij meubelwinkel Sluys Wonen

De inrichting van een ruimte bepaalt onder andere de sfeer en het comfort. Het allerbelangrijkste is dat u zich thuis voelt. Toch kan het soms best lastig zijn om de juiste meubels en accessoires aan te schaffen die uw huis thuis maken. De specialisten van onze woonwinkel bij Houten kunnen u hierover adviseren. Behalve advies over kleurgebruik, stoffen en de producten zelf, kunt u bij Sluys Wonen ook rekenen op advies op maat. De gekozen kleuren, materialen en stoffen kunnen in de showroom goed bevallen, maar het blijft toch altijd spannend hoe dit zich verhoudt met uw kamer. Daarom maken we in onze woonwinkel vlakbij Houten een 3D ontwerp van uw ruimte, zodat u meteen kunt zien hoe de meubels uiteindelijk in uw huis staan. Zo creëren we samen uw thuis met de juiste meubels!

woonwinkel houten

Groot assortiment meubels nabij Houten

Zoekt u meubels in Houten, dan is het natuurlijk fijn als u dicht in de buurt keuze heeft uit een groot assortiment! Daar kan Sluys Wonen u mee verblijden. In onze grote meubelwinkel nabij Houten bieden wij een zeer veelzijdig aanbod van verschillende prachtige kleine en grote merken. Bedden, fauteuils, kasten en nog veel meer. U kunt bij Sluys Wonen niet alleen meubels voor uw huis in Houten kopen. Wij maken graag het plaatje compleet. U toch ook? Maak uw woning af met een bijpassend vloerkleed of tapijt en mooie gordijnen. Of past binnenzonwering beter bij u en uw huis? Voor meubels en meer in Houten en daaromheen staan wij altijd klaar voor advies op maat.

Wilt u meubels kopen vlakbij Houten, weet dan dat u bij Sluys wonen altijd mag rekenen op aandacht en kwaliteit voor u en uw woning. Met veel plezier helpen wij in de meubelwinkel al meer dan 80 jaar mensen uit de omgeving Houten met hun keuze bij het kopen van nieuwe meubels. Komt u ook kennismaken met onze uitgebreide collectie meubels nabij Houten?

Design meubels in Houten

Ga voor design meubels als u in Houten komt wonen! Naast industriële meubels, landelijke meubels en klassieke meubels, kunt u bij ons ook terecht voor design meubels. De meubels uit onze woonwinkel nabij Houten hebben een moderne en luxueuze uitstraling. Deze zijn van hoogstaande kwaliteit, waardoor u lang kunt profiteren van uw design meubels in Houten. De design meubels van Sluys wonen passen bij iedere woonstijl en worden voornamelijk in de woonkamer geplaatst. Het grote voordeel van deze meubels, is dat deze altijd de trend zullen blijven door de uitstraling en combinaties die kunnen worden gemaakt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een modern interieur! Benieuwd naar de meubels? Bekijk de design meubels in de woonwinkel nabij Houten.

 

Persoonlijke aandacht bij dé woonwinkel dichtbij Houten

Bij de woonwinkel nabij Houten vinden wij aandacht voor de klant erg belangrijk. We nemen daarom graag de tijd voor u bij het vinden van de juiste meubels vlakbij Houten. Ook bezorgen onze eigen medewerkers de meubels bij u thuis, waarna ze deze ook meteen voor u monteren. We ontzorgen u graag. Hierom kunnen onze klanten gebruik maken van onze gratis ophaalservice. Wanneer u geen eigen vervoer heeft of slecht ter been bent bijvoorbeeld. Om gebruik te maken van deze service kunt u telefonisch een afspraak maken. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar geschikte meubelen in de buurt van Houten. 

meubelwinkel houten

Een bezoek brengen aan onze woonwinkel bij Houten

Wilt u meer informatie over onze woonwinkel in de buurt van Houten of een afspraak maken voor advies in onze winkel? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@sluyswonen.nl of 0347 - 324 747. Langskomen in onze winkel kan 6 dagen per week. U vindt ons aan de Stuartweg 1 in Vianen. Graag tot ziens in onze woonwinkel vlakbij Houten!

 

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 tot 18.00
Vrijdagavond op afspraak
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid