Binnenzonwering

De zon die door het raam naar binnen schijnt is vaak heerlijk. Toch is het soms ook prettig om te voorkomen dat de zon bijvoorbeeld op de tv schijnt. Kies daarom voor binnenzonwering (op maat) van Sluys Wonen: van lamellen en vouwgordijnen tot jaloezieën.

Voorkom overlast van warmte en zon door binnenzonwering. Daarnaast is binnenzonwering onmisbaar in een interieur. Het biedt privacy, lichtinval en vooral sfeer. Sluys Wonen is dé professional op het gebied van binnenzonwering en biedt haar klanten een persoonlijke oplossing. Meer weten over onze producten? Lees dan verder.

Binnenzonwering en de voordelen

Binnenzonwering heeft veel voordelen. Het grootste voordeel van zonwering is de koelte die het aanbrengt op warme, zonnige dagen. Het is de manier om de temperatuur in huis enigszins te kunnen regulieren. Daarnaast creëert zonwering privacy. Naast de functionele voordelen, zorgt binnenzonwering ook nog eens voor een luxe uitstraling.

Soorten binnenzonwering

Bij Sluys Wonen bieden we verschillende soorten en merken (binnen)zonwering aan. Van jaloezieën, lamellen, vouwgordijnen tot plisségordijnen en shades. We werken voornamelijk met grote merken als Luxaflex en Sunway.

Binnenzonwering op maat

Bij Sluys Wonen in Vianen bieden wij binnenzonwering op maat aan. Op deze manier zorgen wij voor een unieke oplossing, door middel van een unieke smaak en uitvoering. Meer weten over onze binnenzonwering op maat of heeft u een vraag? Bel dan gerust naar 0347 - 324 747. Een bericht sturen kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor ons contactformulier of mail naar info@sluyswonen.nl.

 

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 tot 18.00
Vrijdagavond op afspraak
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid