Woonwinkel Hoef en Haag

 

Vianen heeft de ambitie om te groeien naar 21.000 bewoners. Daarvoor worden er veel nieuwe woningen gebouwd in Hoef en Haag. Bent u straks een trotse bezitter van zo'n nieuwbouwhuis? Kom dan vast langs bij onze woonwinkel in Hoef en Haag, zodat het interieur van uw nieuwbouwhuis net zo mooi wordt als het exterieur! Uiteraard kunt u ook alvast inspiratie opdoen op onze website.

 

Wooninspiratie Slaapinspiratie

 

Interieuradvies voor uw nieuwbouwhuis in Hoef en Haag!

Een nieuwbouwhuis heeft soms extra aandacht nodig om het gezellig en knus te maken. De inrichting bepaalt daarom een belangrijk deel van de sfeer in het huis. Echter is het met een nieuwbouwhuis heel lastig om van tevoren meubels in Hoef en Haag te kopen, omdat de ruimtes moeilijk zijn in te schatten. Daarvoor bieden wij op maat gemaakt advies!

 

Compleet woonplan in 3D

Wat is een praktische opstelling van de meubels in de woonkamer? Hoe komt de nieuwe slaapkamer eruit te zien? Belangrijk is dat u zich helemaal thuis gaat voelen in uw nieuwe huis. Daarover kunnen onze vakkundige specialisten u goed adviseren. Neem de bouwtekening van uw nieuwbouwhuis mee naar onze woonwinkel in Hoef en Haag. Dan kunnen wij met Navigram, een 3D-animatieprogramma, een 3D-ontwerp van uw aanstaande woning maken.

 

Meubels in uw toekomstige droomhuis

Nadat u volop inspiratie heeft opgedaan in onze 3000 m2 showroom, vertalen wij uw woonwensen naar een concreet, functioneel en creatief plan. Zo krijgt u inzicht in de mogelijkheden en een goed beeld van uw toekomstig droomhuis! Heeft u verschillende meubels uitgekozen, maar bent u toch niet tevreden met het resultaat? Dan helpen wij met het vinden van meubels in Hoef en Haag die wel helemaal opgaan in uw interieur! 

 

Voor iedere ruimte een geschikt interieur

Bij Sluys wonen vindt u meubels die geschikt zijn voor iedere ruimte. Wij creeren het thuiskomen waar u naar op zoek bent. Vind in onze woonwinkel in Hoef en Haag onder andere banken, kasten, auping bedden, tafels en stoelen. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw woning? Onze medewerkers helpen u graag!

 

Bezoek onze woonwinkel in Hoef en Haag

Bent u benieuwd geworden wat onze adviseurs van woonwinkel Sluys in Hoef en Haag voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0347 - 324 747 of een e-mail te sturen naar info@sluyswonen.nl. Alvast een kijkje nemen in onze showroom? Onze woonwinkel vindt u aan de Stuartweg 1 in Vianen, nabij de wijk Hoef en Haag. De openingstijden van onze showroom zijn:

Maandag 13.00 tot 18:00 uur
Dinsdag 09:30 tot 18:00 uur
Woensdag 09:30 tot 18:00 uur
Donderdag 09:30 tot 18:00 uur
Vrijdag 09:30 tot 21:00 uur
Zaterdag 09:30 tot 17:00 uur

Graag verwelkomen wij u in onze woonwinkel in Hoef en Haag.

Onze vestiging

Sluys Wonen
Stuartweg 1
4131 NH Vianen

Telefoon: 0347 - 324 747
Fax: 0347 - 324 748
info@sluyswonen.nl

Gratis ophaalservice
Bent u slecht ter been of heeft u geen eigen vervoer? We halen u graag op. Bel voor een afspraak.
Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag t/m Vrijdag 09.30 tot 18.00
Vrijdagavond op afspraak
Zaterdag 09.30 tot 17.00
Zondag Gesloten

Gratis parkeren
- Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid